Inn, jævla vandrer!

Det var direkte forstemmende å se TV2s reporter bli utskjelt på det verste på direkte TV. Hvordan kunne en tilsynelatende sunn norsk ungdom være så fordomsfull mot Kadafi Zaman? Hvorfor gikk han til direkte angrep på de norske kjerneverdiene, den norske folkesjela? Er det så lett å se at vi er medlemmer av Den Norske Turistforening (DNT)? At vi kommer fra en kultur der det å vandre ute verdsettes ekstremt høyt. Vises det så godt?

http://www.tv2.no/2015/01/13/nyheter/kadafi-zaman/islam/6443684

Vandrebilde fra Innerdalen
Et vandrebilde

Jeg må selv innrømme at jeg er medlem av DNT. Ja, jeg er en vandrer. Jeg elsker å vandre på fjellet, i skog og mark, jeg elsker å kjenne lukta av frisk norsk natur, jeg elsker å kjenne på stillheten der ute. Det å vandre er en del av mitt liv, og jeg absolutt elsker det. Jeg vandrer ut, inn, overalt der det er mulig. Hvorfor skal noen kritisere det? Hva er så galt med de rotnorske verdiene, hva er galt med det å være en norsk europeer som elsker sitt land og dets natur og liker å vandre i den? Hvorfor må noen alltid protestere på oss vandrende ekte nordmenn? Hva er det gutten har i mot oss? Vil han ha en annen kultur? Ønsker han å innføre et regime der vi sitter inne i kirka eller moskeen og ber til gud? Hvorfor kan vi ikke i ytringsfrihetens navn ære skaperverket ute?

Han gikk for langt. Han valgte den dagen da DNT skulle få oss alle ut for å markere friluftlivets år. http://www.turistforeningen.no/nyheter/638-hele-norge-sover-ute-natt-til-14-januar/

Det jeg ser som formildende i denne saken er hans uvitenhet. Det kommer tydelig frem i hans neste og siste uttalelse: «jævla muslimfaen!». Han må da forstå at en muslim aldri vil ønske å arbeide for Faen. Faen har da allerede mer enn nok med å gjøre livet til et helvete for de ikketroende. Hvorfor i all verden skulle Faen ha muslimer i sitt arbeidsmiljø, han vil da ikke engang ha kristne? Og de kristne tror jo faktisk på Faen i motsetning til muslimer. Jeg ville aldri ansatt medarbeidere som ikke trodde på meg.

Ikke nok med at gutten går på en direkte blemme angående Faens arbeidsforhold, han utviser enda større grad av kunnskapsløshet ved å koble apelyder til oss vandrere. Det finnes ikke aper i Norge.

Nei, disse uttalelsene viser en form for dumskap som forteller at vi har en lang vei å gå innenfor skoleverket. Her har man tydeligvis feilet. Gi den gutten en dose kunnskap!

Til slutt vil jeg komme med en oppfordring til gutten:

Kom deg ut, kunnskapsløse innesitter!


– JE

Reklame

En kommentar om “Inn, jævla vandrer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..